top of page

Databehandlere

I UniHelper kan vi bruge følgende databehandlere til at behandle din data.

Bemærk at dette er en udtømmende liste, og enkelte institutioner har særaftaler med hvilke databehandlere som benyttes.

Scaleway

Scaleway er et fransk firma som lejer infrastrur ud. Vi bruger Scaleway til at hoste vores selvbetjeningsløsning, UniHelper-portalen. Derinde kan vores kontaktpersoner fra universiteterne se hvilke studiegrupper der er blevet dannet, og udsende mails til de studerende.
Vi bruger også Scaleway til en database hvor vi gemmer de studerende svar, og de grupper studerende er blevet placeret i, sådan at det kan vises igennem portalen.

 

Flowmailer

Flowmailer er et hollandsk firma som tilbyder at sende mails ud på vegne af andre. Vi brugere deres mail-tjeneste til at sende mails ud til de studerende når de skal have deres grupper af vide, samt sende evalueringsmails ud.

ProtonMail

ProtonMail er et schweizisk firma, der tilbyder sikkerheds og privatlivs-fokuseret email-tjenester. UniHelper bruger ProtonMail til at håndtere mail-besvarelser fra kunder og studerende.

Typeform

Typeform er et firma fra Barcelona som specialiserer sig i at lave interaktive spørgeskemaer til mange forskellige formål.
Vi bruger Typeform til at:

  • Hoste det spørgeskema som de studerende skal svare på

  • Opbevare de rå svar som de studerende indgiver i spørgeskemaet

Monday

Monday er et israelsk firma som vi bruger internt til projektstyring, kundekontakt osv. Her kan der forekomme navne og mails på kundekontakter.

Sentry

Sentry er et amerikansk firma som vi bruger til at håndtere fejl i vores IT-systemer. Der sendes ikke normalt persondata til Sentry, men der kan forekomme at data omkring UniHelperes kunder bliver sendt afsted hvis der forekommer fejl i vores systemer.

PandaDoc

PandaDoc er et amerikansk firma som vi bruger til at håndtere kontraktsignaturer. Din data kan befinde sig i PandaDoc hvis du har underskrevet kontrakter med UniHelper.

Google

Google er et amerikansk firma med en bred vifte af tjenester. I UniHelper benytter vi os af G-Suite som er en af tjenesterne, til håndtering af følgende:

  • Håndtering af mails til og fra medarbejdernes mail-kontoer (ikke mails udsendt med studiegrupper)

  • Opbevaring af data indsamlet fra spørgeskema og data om studiegrupperne dannet af UniHelper

  • Opbevaring af data af evt. evalueringer af UniHelper.

  • Opbevaring af kontrakter, salgsaftaler, databehandleraftaler, juridiske dokumenter mm.

bottom of page